Perjantaina lenkillä huomasin Islan tassun olevan verinen. Kotonakin verta tuli vielä jonkin verran mutta muuten ei tassu näyttänyt vaivaavan. Yöllä huomasin että tassu oli tosi kipeä. Isla ontui pahasti ja välillä kulki kolmella jalalla. Eilinen päivä tarkkailtiin tilannetta ja illalla huomattiin että yksi etujalan kynsistä oli jotenki kummallisessa asennossa. Aamulla sitten mentiin eläinlääkärille jossa selvisi että kynsi oli melkein irti ja se oli poistettava. Isla siis nukutettiin ja kynsi lähtikin helposti irti. Nyt on päällä antibioottikuuri ja kipulääkitys. Milli on hoitanut Islaa ja ollut huolissaan kaverista.

Isla jouduttiin nukuttamaan jo toisen kerran viikon sisällä. Viime tiistaina käytiin Kokkolasssa terveystutkimuksissa. Lonkat ja kyynärät kuvattiin, silmät peilattiin ja otettiin kilpparitestit. Silmät oli ok, kyynärät lähti Kennenlliittoon nollina ja lonkat B/A:na. Myös Millin tereystuloksia on päivitetty. Silmät ja kilpparit edelleen ok  

14.1 käytiin Kajaanin KV-näyttelyssä. Tuliaisina ERI ja NUK 3. Tuomarina toimi Marja Talvitie. Näyttelyn jälkeen lähtikin Islalta heti turkki.

"Erinom. tyyppi. Hyvä pään malli, kaunis ylälinja ja hyvä häntä, riittävät etu- ja hyvät takakulmauksetLiikkuu todella ahtaasti takaa, hyvin muualta. Hyvä karva, miellytt. käytös."

Joululoman jälkeen ehdittiin käydä kerran agilityssä, nyt siihen tulee pakollinen tauko kynnen vuoksi.